Jump to content

  Oba Invictus Gaming tima odustaju od Huia Dota2 Vinter Invitationa, SEA donosi probleme

  Huia Dota2 Vinter Invitational je poslednji turnir u godini, a ujedno je i prvi događaj koji je domaćin međuregionalnog LAN finala od marta.

  Regije jugoistočne Azije i Kine započele su događaj u mrežnom formatu grupne faze sa ukupno 12 ekipa, 8 iz Kine i 4 iz SEA, podeljene u dve regionalne grupe. Samo četiri najbolja iz svake grupe plasirala su se u fazu plej-ofa i trebalo je da se sukobe u LAN postavci u Šangaju, Kina. Plej-of se sada približava završnom činu, i iako su Jugoistočna Azija na turniru predstavljena timovima drugog nivoa, neki su uspeli da povuku nevolje tako što su skinuli neke od većih kineskih takmičara.

  U gornjoj kategoriji, Neon Esports je skinuo Roial Never Give Up i Phoenik Gaming kako bi obezbedio top tri mesta zajedno sa Team Asterom, koji je presekao Invictus Gaming i CDEC u prvim mečevima plej-ofa.

  Spustili su se u donji ugao, RNG su se spasili od eliminisanja srušivši iG.Vitaliti u prvom krugu i CDEC Gaming u sledećem nizu mečeva. Na nesreću Invictus Gaming-a, kampanja donjih nosača postala je katastrofalna jer je njihov glavni tim takođe izbačen iz konkurencije od strane Phoenik Gaming-a.  

  Dok Kina još ima tri ekipe koja se bore za titulu, jugoistočnu Aziju predstavlja upravo Neon Esports, koji je do sada priredio najveće iznenađenje na turniru. Huia Dota2 Vinter Invitational finale nižeg razreda i veliko finale zakazani su za sutra, 27. decembra, pa budite sa nama za dalja ažuriranja!
  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Stream

×
×
 • Create New...