Jump to content

  Na'Vi navodno potpisuje spisak FliToMoon Dota 2

  Probni period je protekao dobro i organizacija želi da se nastavi.

  Natus Vincere je zaključio da je učinak probnog Dota 2 spiska premašio očekivanja i potpisao je svih pet igrača sa potpunim ugovorima, navodi Cibersport.ru

  To znači da će bivši sastav FliToMoon-a nastaviti da igra pod zastavom Na'Vi do 2021. godine i zajedno će se takmičiti u revitalizovanom Dota Pro Circuitu. 

  Vladimir „RodjER“ Nikogosian, Andrei „UVEK SVANNAFLI“ Bondarenko i tim FTM-a počeli su da se igraju sa Na'Vijem u septembru i brzo postali sila na koju treba računati na evropskoj sceni.

  U četiri događaja u kojima je igrao novi Na'Vi sastav, tim je uspeo da se plasira u najbolju četvorku u tri od njih, čak pobedivši OG da pobedi u OGA Dota PIT sezoni 4 na završnom velikom turniru EU za 2020. Njihov najniži plasman bio je peti u EPIC League Division One, iako su za svoj trud i dalje zaradili 30.000 USD.

  Organizacija se sada obavezuje na ovu grupu igrača - Alik „V-Tune“ Vorobei, Bogdan „Iceberg“ Vasilenko, Victor „GeneRaL“ Nigrini, RodjER, kapiten UVEK SVANNAFLI i trener Andrei „Mag“ Chipenko - kako oni žele da se takmiče u najviši nivo u revitalizovanom DPC-u, koji će početi 28. januara. Više detalja o konkretnom rasporedu DPC-a biće dato u narednim nedeljama.

  Na'Vi još uvek nije dao zvaničnu izjavu o tome kako će se organizacija pristupiti takmičenju 2021. godine, ali to verovatno znači da će se tim tek pripremiti za DPC.

   
  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Stream

×
×
 • Create New...