Jump to content

  Prvi nivo velemajstora dostigao je za mesec dana

  Treant Protector je prvi Dota 2 heroj izjednačen sa nivoom Grandmaster nivoa. Dostignuće je drugog dana Božića otključao slučajni igrač iz Kazahstana.

  treant-1st.jpg.62aaca0d1a8962b4d221ca3baaacff1f.jpg

   

  TemnO igra Crusader-Archon zagradu, što bi trebalo samo da znači da nije stvarno važno koliko ste vešti ako ste strastveni u igri i istinski uživate u određenim junacima. Grandmaster nivo je dodan u igru tek 1. decembra ove godine, sa najnovijim Dota Plus ažuriranjem. Dvadeset šest dana kasnije, Temno je postao prvi igrač koji je dostigao nivo 30, koji osim dodeljivanja Grandmaster značke otključava dodatnu jedinstvenu liniju točkića za ćaskanje za svakog junaka. Za Treant Protector, linija je „Drvo te ubilo. Drvo!"

  Treant_30-1024x203.thumb.jpg.c67b7fd16bd4eabaf146c102ef22adf8.jpg

  Zanimljivo je da postoje velike šanse da bi druga osoba koja je otključala Grandmaster nivo mogla biti još jedan igrač Treant Protector-a. Prema tabelama sa Stratz rezultatima, trenutno postoje još tri igrača na nivou 28. Međutim, postoji jedna Enigma na nivou 29 i jedan komandant legije takođe na nivou 29.

  stratz-lvl29-1024x535.thumb.jpg.24c556e6419098aafe91853648ed2781.jpg

  Ako ste jedan od onih koji su predani da odmor iskoriste na najbolji mogući način i predate se dugim satima mlevenja prema nivou 30, imajte na umu da bi sa zabranom trebalo da odredite jedan od tvrdih brojača svom junaku. Za Treant Protector, neki od najneugodnijih junaka protiv kojih je igrati su Timbersav, koji uništava vaše prirodno stanište, Zevsa i Slardara, koji mogu da vam pruže viziju, i bilo koji heroj koji ide u skladu sa Manta stilom (primer Anti-Mage , Spectre, Terrorblade) ili ima ugrađenu mehaniku iluzija (primer: Phantom Lancer, Naga Siren) i može forsirati brz pritisak, što će vaš Životni oklop učiniti prilično slabim. U trenutnoj meta razvoju, Lican je takođe stvarna pretnja.
  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Stream

×
×
 • Create New...