Jump to content

  Dugoočekivani Dota 2 patch 7.28 je konačno stigao – nov heroj, itemi i aghanim’s shards

  IceFrog definitivno nije razočarao. Posle više od 5 meseci patch-a 7.27, u Dotu 2 je stigao nov heroj, preko 10 novih itema, kao i potpuno nov koncept – Aghanim’s Shard. Sve promene možete pogledati na zvaničnom Dota 2 blogu.

   

  Na čelu celog update-a se nalazi Hoodwink, neodoljivo stvorenje nalik na vevericu. Hoodwink je skakutavi agility ranged heroj sa veoma interesantnim arsenalom. Njene magije možda nisu nešto posebno inovativne, ali se jako lepo uklapaju u već postojeće Dota 2 koncepte. Poseduje waveclear spell nalik na cask, stun poput Windranger Shackleshot-a, movement speed buff i snažan linijski skillshot ulti. Interesantno je da se ceo njen kit vrti oko drveća, što znači da će se lepo slagati sa Treant-om, Nature’s Prophet-om i Timber-om. Deluje kao mid heroj, ali vreme će pokazati gde će je meta odvesti.

  dota-2-hoodwink-800x400.jpg.3221470f283ab31b7036fd7056b2d366.jpg

  Stiglo je pregršt novih itema koje možete kupiti u klasičnoj prodavnici, ali i novi neutralni, dok su neki stari izbačeni, kao što su Ring of Tarrasque, Witless Shako, Trident, Mango Tree, i drugi. U centru pažnje su novi Blink Dagger upgrade itemi koji odgovaraju svakom primarnom atributu, kao i trenutno najskuplji item u celoj igri – Wind Waker.

  Glavna atrakcija patch-a je ipak Aghanim’s Shard, consumable item koji košta 1,400 golda, i koga možete kupiti tek posle 20. minuta partije. Shardovi vam daju nove, ili poboljšavaju već postojeće sposobnosti. Tako na primer Broodmother dobija novi skill ”Silken Bola”, koji joj omogućava da root-uje protivnike. Primer ojačanja je Death Prophet, čiji Spirit Siphon pored HP-a usisava i protivnički armor.

  Pored svega ovoga, mnogi heroji, Aghanim’s Scepter dodaci i neutralni creep-ovi su rebalansirani.
  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Stream

×
×
 • Create New...