Jump to content

  Dota 2 i CS: GO vrhunske esports igre u angažovanju publike na Tvitch-u

  Esports Charts objavio je gledanosti za konkurentne i nekonkurentne kategorije na Tvitch streaming platformi za treći kvartal 2020. godine i iako Dota 2 po mnogim metrikama nije jedna od najpopularnijih igara, zauzeo je prvo mesto angažovanja publike.

  Dok je Dota 2 na vrhu top liste po angažmanima, a sledi je CS: GO sa samo dva boda zaostatka, u pogledu najgledanijih utakmica, one koje nisu takmičarske izašle su kao najpopularnije. Kategorija Just Chatting Tvitch je najgledanija tokom trećeg kvartala 2020. godine, sa 500 miliona gledanih sati, što je 130% više od League of Legends, na drugoj poziciji sa 394 miliona gledanih sati.

  Uz Just Chatting, u top 10 najgledanijih kategorija na Tvitch-u postoji pet nekonkurentnih igara, među kojima su i Fall Guis, Grand Theft Auto V i Minecraft na vrhu top-lista.

  Prema Esports Charts-u, više od 10 miliona jedinstvenih gledalaca prijavilo se za onlajn / oflajn turnire, što je oko 10% svih ljudi koji su proveli vreme gledajući emisije.

  League of Legeneds je druga najgledanija Tvitch kategorija sa 794.000 vrhunskih gledalaca i 11,4 miliona jedinstvenih gledalaca, dok je Dota 2 najpopularnija kategorija u regionu ZND, a više od svakog trećeg gledaoca povremeno gleda ovu igru.
  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Stream

×
×
 • Create New...