Jump to content

  (0 reviews)

  Quincy Crew su šampioni druge sezone BTS Pro Series: Americas turnira

  Severnoamerička ekipa u usponu Quincy Crew uspeva da u uzbudljivom best of 5 finalu nadjača tim 4 Zoomers i osvoji svoj drugi uzastopni turnir. Pripala im je novčana nagrada od $21,000, dok su 4 Zoomers kući odneli $11,000.

  Tim Quincy Crew je bio nepobediv od početka playoff faze pa sve do finala. U prvoj rundi upper bracket-a su bili bolji od EternaLEnVy-jeve ekipe business associates, dok su u drugoj savladali sastav 4 Zoomers i osigurali sebi mesto u finalu. Da bi se progurali do finala, 4 Zoomers su morali da prežive okršaj protiv EG-ja.

  Evil Geniuses na njihovu sreću i nije baš u najboljoj formi, jer su zbog trenutne COVID-19 pandemije bili primorani na izmene. RAMZES666 i Abed nisu u poziciji da se takmiče, pa su njihova mesta popunili Ryoya i Kitrak, s tim što se Cr1t- prebacio na poziciju 3. Zli geniji su na kraju pali i ekipa 4 Zoomers se uspešno progurala do finala.

  Finale je bilo veoma uzbudljivo, i obe ekipe su zaista odigrale neverovatnu igru. U svih 5 mečeva su pobede išle naizmenično, dok na kraju poslednja nije pripala timu Quincy Crew.

  Quincy Crew je ekipa koja je u veoma solidnoj poziciji na severnoameričkoj Dota 2 sceni. Prethodnu titulu su uzeli na ESL ONE 2020 turniru u Birmingemu, što im je sigurno pojačalo samopouzdanje za ovu seriju.

  Da li će se njihov uspeh nastaviti i na predstojećim takmičenjima?
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...