Jump to content

  (0 reviews)

  Nigma dominira FlyToMoon sa support jungler Lycan-om

  U toku je druga upper bracket serija dana na BEYOND EPIC CIS/EU turniru. U pitanju je okršaj između ekipa Team Nigma i FlyToMoon. Kuroky-jev sastav je odneo ubedljivu pobedu u prvom meču, i to sa veoma interesantnim draftom.

  Svima nam je poznata trenutna meta 7.26 patch-a. Jedni od najpopularnijih heroja su trenutno takozvani ”zoo heroji”. To se naravno odnosi na Nature’s Prophet-a, Beastmaster-a, Enchantress i Lycan-a.

  Čovek vuk se smatra za verovatno top 3 najjača heroja u ovoj verziji, zbog čega je i često banovan ili pick-ovan već u prvoj drafting fazi. Ovaj meč nije izuzetak. Team Nigma je draft otvorio sa Nature’s Prophet-om, veoma fleksibilnim herojem, i Lycan-om. Lycan se inače najčešće viđa na poziciji 1, i to na midu ili safe lane-u. U ovom duelu se desilo nešto sasvim drugačije.

  Da bi odgovorili na last pick ekipe FlyToMoon, Kuroky je izabrao offlane Necrophos-a. Pošto je smatrao da imaju bolji draft, Kuro se odlučio za malo neuobičajene lane-ove. Želeo je da testira Lycan-ov potencijal pa je odlučio da ga igra na poziciji 5.

  kurolycan.png.3b2d3af5aa343a9a94ed3945865449b1.png

  Lycan je definitivno heroj koji će dobiti nerfove u patch-u 7.27, ali pitanje je kakve?
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...