Jump to content

  (0 reviews)

  Dota 2 trener Clairvoyance ostaje sa ekipom BOOM Esports do kraja godine

  Aron ”Clairvoyance” Kim, jedan od najiskusnijih trenera na celoj Dota 2 sceni, je na svom twitter nalogu izjavio da će da nastavi saradnju sa indonežanskom ekipom BOOM Esports.

  Clairvoyance je svoju profesionalnu Dota 2 karijeru počeo kao igrač u ekipama kao Take Five, Dragneel i Void Boys. Sa minimalnim uspehom je odlučio da se uputi ka coaching vodama.

  Coach-ovanje je postajalo sve popularnije i traženije, pa Clairvoyance nije gubio vreme. Do sada je nastupao kao trener za jake ekipe kao Evil Geniuses, VGJ.Storm, Mineski i Alliance i postao poznat kao jedan od najiskusnijih i najboljih u ovom poslu.

  Clairvoyance se pridružio ekipi BOOM Esports još u julu 2019. godine, ali tadašnje partnerstvo nije dugo trajalo. U jučerašnjoj twitter objavi je potvrdio da se sada vratio u Jugoistočnu Aziju, spreman da ponovo pomogne indonežanskom sastavu.

  BOOM je u skorije vreme postigao solidne rezultate, pa neće biti iznenađenje da uz Clairvoyance-ovu pomoć prestignu velike timove kao Fnatic i Geek Fam.

   
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...