Jump to content

  (0 reviews)

  Dendi i kompanija konačno prekidaju maler od 26 uzastopnih poraza

  Dendi i njegova ekipa B8 su konačno dobili zasluženu pobedu posle više od 3 meseca poraza. Jedina razlika je što ovo nije baš sasvim isti tim. Naime, Dendi je doveo 4 potpuno nova člana.

  Novi i osveženi B8 je imao malo klimav početak na BEYOND EPIC turniru, izgubivši 0:2 od ekipe Vikin.gg. Prvu pobedu posle 3 meseca neuspeha postigli su protiv tima FTM 2.0. B8 je dobio series prilično ubedljivo, i to sa rezultatom 2:0. Najupečatljiviji nastup je možda imao Crystallis, najnoviji keri igrač. Briljirao je na Ember Spirit-u u prvom okršaju, dok se dominacija nastavila na Monkey King-u u drugom.

  Pošto je u pitanju Dendi, fanovi su verovatno imali solidna očekivanja odmah po formiranju B8-a. Ta očekivanja nažalost nisu ispunjena, jer ovaj CIS sastav nije mogao ni blizu da se izbori sa konkurencijom. Dovođenje novih igrača je obožavateljima donelo nove nade. Novooformljeni tim je već pobedio u nekim mečevima, što ne znači da treba da se trči pred rudu. Danas tek treba da vidimo da li će izbeći eliminaciju.
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...