Jump to content

  (0 reviews)

  Veoma kratak 7.27a patch donosi potrebne nerfove

  Pre nešto manje od nedelju dana nam je stigao dugo očekivani 7.27 patch, koji je sam Icefrog najavio. Uvedeno je dosta promena u ekonomiji i itemima, ali je Valve izgleda već odlučio da nerfuje neke od njih.

  Necronomicon je bio veoma popularan item za farmovanje u prethodnom patch-u. Većini core heroja se dosta isplatilo da kupe necro 1 i da šalju summoned unite na neutral kampove. Zbog toga je necrobook modifikovan tako da je sada bolji za tuču protiv heroja, nego za ubijanje creep-ova. Helm of the Dominator je postao novi 7.26 Necronomicon.

  Osim što je izbačena damage i regen aura i promenjen recept, a shodno tome i statovi, stari dobri dominate active je sada bolji nego što je ikada bio. Patch 7.27 je dominiranom creep-u dao +40 base damage-a, +12 HP regen-a i +4 MP regen-a.

  Zbog ovoga je item postao neverovatno overpowered, jer ono što je radio stari necro, novi dominator sada radi deset puta bolje, brže i efikasnije. Valve je morao brzo nešto da uradi, pa su poskupeli recept za 250, i smanjili creep damage na 25.

  Drugi item koji je oslabljen je Monkey King Bar. Recept mu je promenjen u verziji 7.27, tako da koristi novi item Blitz Knuckles, umesto Quarterstaff-a. Mkb je dobio mnogo veći attack speed, pa je i sam dps postao bolji. Izgleda da je postao previše dobar doduše, jer mu je u verziji 7.27a dodat recept koji košta 350 gold-a.

  Uskoro nam stiže hero update, kao što je Icefrog najavio. Kakva su vaša očekivanja?
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...