Jump to content

  (0 reviews)

  Dota 2 7.27 patch se fokusira na iteme i ekonomiju; Donosi 2 nova itema

  Pre skoro dve nedelje se sam IceFrog oglasio i najavio verziju 7.27. Izjavio je da će ovaj patch imati dva dela i da će prvi piti fokusiran na iteme i ekonomiju, a drugi na heroje. Rano jutros nam je stigao prvi deo.

  Novina koja će se najviše ticati profesionalne Dota 2 scene je izmenjen redosled draftovanje u captains mode-u. Osim toga je broj banova povećan na 7, i to sa drugačijim rasporedom 2/3/2.

  Ekonomija je takođe videla promene. Prethodna verzija je bila poznata po prilično bezvrednim hero kill-ovima, ako osvojeni gold uporedimo sa creep kill-ovima. Valve je pokušao da reši ovaj problem, jer ćete sada definitivno biti više nagrađeni kada ubijate heroje.

  Imamo i veliki broj ostalih generalnih promena, od kojih su najupečatljiviji Outpost-i. Naime, sada više na možete da ih zauzmete pre nego što ne uništite neku protivničku Tier 2 kulu. Takođe, možete da se pozdravite sa Ancient Prowler kampom pošto je izbačen!

  Ostatak patch-a je posvećen isključivo itemima, kako običnim tako i neutralnim. Kao standardan početak oslabljeni su prejaki itemi, dok su slabiji ojačani. Jedan od nerfovanih itema je Necronomicon, koji se u prethodnoj verziji najviše koristio za farmovanje i pushovanje. Sada radi mnogo manji damage creep-ovima i kulama, ali dosta veći herojima. Ovom promenom su pokušali da podstaknu igrače da koriste Necrobook za tuču a ne za farm. Blademail je dobio zanimljivu promenu, jer sada ima pasivnu komponentu pomoću koje uzvraćate 20+20% primljenog damage-a.

  Dobili smo i dva nova basic itema, koji se koriste kao komponente za neke jače. To su Blitz Knuckles i Voodoo Mask.

  blitzkn.png.6b6e247c8eaf795f66a4a1d458ff7e3a.png

  voodoomask.png.9a556946c4512c2175179ff8444c18d9.png

  Šta će li IceFrog da nam priredi sa herojskim delom patch-a?
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...