Jump to content

  (0 reviews)

  Uživajte u patnji svojih neprijatelja uz novu Queen of Pain arkanu

  Eminence of Ristul je novi ekskluzivni skin za vašu omiljenu Dota 2 kraljicu. Najavljen još 25. maja kada je battle pass i izašao, sada ste konačno u mogućnosti da ga pokupite, ali tek na 445. levelu.

  Arkane su specijalni itemi koji drastično menjaju izgled, a često i animacije Dota 2 heroja. Često variraju u kvalitetu, ali se čini da se Valve ovoga puta zaista potrudio.

  Valve je objavio blog post u kome objašnjava sve detalje nove arkane. Sakuba je oplemenjena novim modelom, animacijama, partiklima, glasom, portretom, ikonicama i ostalim efektima. Opremljena je novim bičem koji će koristiti pri bacanju ultija, ali i napadima ako ste previše blizu meti. Postoji i alternativni stil koji možete otključati i koji menja paletu seta u plavu. Da bi dočarali ceo lore aspekat skina Valve je izbacio i kratak strip o njegovom poreklu.

  qop2.thumb.png.f4a8f40a87b87c60b55b911d057f9d9a.png

  Queen of Pain je heroj koji je trenutno veoma popularan kako u pro, tako i u pub mečevima, pa nemojte da se začudite ako bude imala 100% ban ili pick rate. Takođe ne zaboravite da vam je potreban battle pass ako želite da posedujete ovu arkanu.

   
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...