Jump to content

  (0 reviews)

  Stigao je Disciple’s Path persona skin za Anti-Mage-a

  Dota 2 Battle Pass 2020 je doneo prvi skin koji menja pol heroja. Disciple’s Path persona u potpunosti menja model, animacije i glas našeg omiljenog čarobnofoba, Anti-Mage-a. Sve detalje novog skina možete da vidite u ovom blog postu.

  Arkane su skinovi koji drastično menjaju izgled heroja, ali su persone otišle korak dalje. Iako zadržavaju srž tematike heroja, dovode do radikalne promene u nekom drugom njegovom aspektu. Prva persona ikada je bila za starog mudrog Invokera, koja ga je transformisala u malog dečaka. Anti-Mage persona je uzela drugačiji pravac i promenila pol ovom klasičnom agility carry-ju.

  Novi Anti-Mage po imenu Wei vas čeka na Battle Pass levelu 305, sa sve novim glasom, portretima, animacijama i mini map ikonicom. Možete da je vidite i u kratkom stripu, koji malo bolje objašnjava njen lore i odnos sa originalnim Anti-Mage-om.

  Sledaća najavljena persona je za Pudge-a, koja će se verovatno pojaviti u avgustu. Ako volite da igrate ovog heroja imate sreće, jer vam za njegovu personu treba najniži Battle Pass level, 255.

  Kako vam se dopada ženski Anti-Mage? Da li mislite da je prevelika promena?
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...