Jump to content

  (0 reviews)

  Redeye završava svoju esports karijeru

  Pol ”Redeye” Čaloner, jedan od prvih i najvećih esports komentatora je odlučio da prekine sa radom u ovoj industriji. Poslednjih 18 godina je kao caster bio deo Quake, Dota 2, Counter-Strike: Source, Counter-Strike: Global Offensive, Starcraft 2 i Team Fortress 2 scene. Kroz njegovu uspešnu karijeru se ipak susreo sam mnogim optužbama i kritikama.

  Redeye i njegova esports organizacija Code Red su nedavno optuženi za zloupotrebu moći, verbalno i fizičko nasilje i ucenu. Ovakve glasine su se širile tokom godina, ali je nedavno CS:GO komentator Džejms Benks javno optužio Redeye-a kroz veoma detaljan dokument. Iako je Redeye odbacio sve optužbe sa komentarom da je možda nekada bio naporan kolega, na kraju je ipak odlučio da se povuče sa esports scene.

  Redeye je izjavio da je jako teško podneo ovaj napad na njegovu ličnost, posebno jer je njegova bivša žena, koja ga je u jednom momentu odvela na sud, uvučena u celu priču. Cela COVID-19 pandemija je takođe negativno uticala na njegovo mentalno zdravlje, pa je odlučio da se povuče kako bi se pozabavio svojim privatnim problemima.

   
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...