Jump to content

  (0 reviews)

  Kako OG rešava Meepo probleme

  U toku je evropska divizija BEYOND EPIC turnira i danas počinje treći dan grupne faze. 12 ekipa je podeljeno u dve grupe, od kojih je grupa A naročito zanimljiva. OG i Team Nigma su se već našli u međusobnom okršaju, dok Team Secret prvi put nastupa tek u ponedeljak 22. juna. Pomenuta OG i Team Nigma serija je više nego ispunila naša očekivanja.

  U prvom meču je Team Nigma pokazao zašto je jedna od najjačih evropskih ekipa. Pobedili su sve lane-ove i zgazili OG za 26 minuta, a Miracle- je mogao i da se pohvali svojim neverovatnim K/D/A rezultatom od 20/0/18. Kalsičan stomp.

  U drugoj partiji se situacija totalno preokrenula. Sada je OG brzinski izvojevao 29-ominutnu pobedu. Nisu odustali od svog Wisp-a koji je prethodni meč završio sa rezultatom 0/12/4. Uparen sa Suma1l-om na Luni, bio je kritičan faktor u ovom okršaju.

  Kad smo kod kritičnih faktora, Topson je bio zvezda trećeg duela. Kuroky je pokušao da satera OG u ćošak sa svojim Meepo pick-om. OG je momentalno odgovorio sa Elder Titan-om, smrtonosnim Meepo istrebljivačem. OG je zajedno sa Suma1l Gyrocopter-om lagano ovaj meč priveo kraju i okončao seriju sa rezultatom 2:1.

  Zašto Elder Titan ovako rešava Meepo-a? Zbog njegove Astral Spirit sposobnosti. Naime, Elder Titan dobija 80 (105 sa talentom) bonus damage-a za svakog heroja kroz koga Astral Spirit prođe. Svaki Meepo klon se tretira kao heroj, što znači da div dobija dodatnih 420 damage-a. Ako nekako uspe da zahvati ostale protivnike, dolazi do užasavajuće cifre od 840 damage-a.

   

  Edited by S.E
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...