Jump to content

  (0 reviews)

  Evil Geniuses prekida saradnju sa Dota 2 komentatorom GranDGranT-om posle optužbi o seksualnom zlostavljanju

  U talasu twitter i twitlonger objava mnogih devojaka sa esports scene ovog vikenda se nalazilo i nekoliko optužbi upućenih američkom Dota 2 kasteru GranDGranT-u.

  Evil Geniuses je zaposlio Granta kao komentatora i streamera, jer je bio veoma popularna ličnost na sceni, posebno severnoameričkoj. Optužbe ukazuju na to da je Grant uznemiravao pojedine devojke pre ali i tokom partnerstva sa EG-jem. Zbog toga od danas više nije član ove organizacije.

  Twitter korisnica cofactorstrudel je prva osoba koja je iznela svoje optužbe protiv Granta. Incident u pitanju se desio davne 2017. godine, na žurci posle TI 7 finala.

   

  FUCK IT. THE HAND-GRABBY PERSON WAS GRANT HARRIS.
  HE DIDN'T HURT OR THREATEN ME (WELL, HE HURT MY WRIST A LITTLE BIT NOT LETTING GO WHEN I PULLED). JUST MADE ME FEEL GROSS AND SLIMY. HTTPS://T.CO/P7W2LFOBML

  — 707 IN A SUN DRESS HACKING POLICE RADIOS COZ BLM (@COFACTORSTRUDEL) JUNE 22, 2020

  Na drugi incident koji je poznat od ranije se pozvao Antoni ”scant” Hodžson. Bivša Dota 2 komentatorka Natali “LlamaDownUnder,” je navodno do te mere uznemiravana da je morala da napusti svoj posao. Granta je još ranije odvela na sud, gde je protiv njega izdejstvovala dokument o zabrani prilaska.

  Procenivši situaciju, Grant je odlučio da do daljnjeg napusti Dota 2 esports scenu. Izrazio je svoje izvinjenje kroz nekoliko twitter objava.

   
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...