Jump to content

  (0 reviews)

  Dota 2 Collector’s Cache 2020 drama – princ Saudijske Arabije je opet umešao prste?

  Imali ste priliku da glasate za preko 140 setova od kojih bi najpopularniji dospeli u novi Dota 2 Collector’s Cache. Nakon istrage zajednice se ispostavilo da su pomenuti setovi puni neregularnosti, kako sa strane kreatora, tako i sa strane Valve-a.

  U proteklih par dana se pojavio veliki broj reddit thread-ova koji su iskazali svoje sumnje da ovogodišnji, a možda čak i prošlogodišnji workshop umetnici ne poštuju propisana pravila.

  Prva tema su poligoni. Naime, Valve je propisao maksimalan broj poligona koji bilo koji set sme da poseduje. Pojedini kreatori su ovu granicu debelo prekoračili, kako bi na glasanju prikazali svoj set u mnogo boljem svetlu. Ovakvi setovi su u suštini prvo predstavljeni u HD-u, do njihovog dodatka u igru kada se može primetiti veliki pad u kvalitetu. Rezultat ovoga je da pojedini setovi imaju nepravednu prednost nad ostalima, što im poboljšava šansu za dodavanje u igru.

  Druga tema su partikli. Veoma jednostavno, workshop umetnicima je striktno zabranjeno da dodaju partikle svojim kreacijama. Za ovaj posao je zadužen samo Valve. Međutim, pojedini setovi na ovogodišnjem glasanju su od prvog dana posedovali partikle. To nam govori da će ovi setovi sigurno dospeti u igru i da glasanje u tom slučaju nema nikakvog uticaja.

  lunaarapin.jpg.db7cf5a80a770404d0fe87fafe581a86.jpg

  Komisija princa Saudijske Arabije je prekoračila limit poligona i već poseduje partikle

  reća tema je princ Saudijske Arabije. Poznato je da je više puta trošio velike sume novca na Dota 2 Battle Pass. Pomenuti Luna set mu već stoji na Dota 2 profilu. Takođe je sam princ na ovom linku nagovestio da je naručio još jedan.

  Valve još uvek nije imao konkretan odgovor na ove kritike, osim da su u toku sopstvene istrage.

  valveinv.png.2ec0b07e103ba3b35e3d6d62d63ae67c.png
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...