Jump to content

  (0 reviews)

  Besmislen Dota 2 bug dozvoljava Pangolieru da disarmuje kule

  Bug-ovi nisu retka pojava u Doti 2. U ovom trenutku je više od pola heroja sigurno na neki način pokvareno. Zbog ovoga vam Dota verovatno deluje neigrivo, ali interesantno je da više od 90% ovih bug-ova nećete ni primetiti. Neki od njih su ili ekstremno retki, ili imaju veoma mali uticaj na gameplay. U suštini su u nekoj vrsti ”limba”, gde se definitivno mogu klasifikovati kao bug-ovi, ali su nedovoljno uticajni da bi ih Valve popravio. Ovaj Pangolier bug definitivno spada u ovu kategoriju.

  Streamer koji na nam je demonstrirao pomenuti bug je iceiceice. Poznat po svojoj šaljivoj personi i zabavnom stilu igre, ovakav neverovatan bug definitivno pripada njegovom kanalu.

  U jednoj od svojih pub partija, iceiceice je sa svojim timom odlučio da push-uje mid kulu na Pangolier-u. Pangova pasivna sposobnost Lucky Shot mu dozvoljava da s vremena na vreme disarmuje neprijateljske heroje i creep-ove. Ova pasivka ne radi na magic immune jedinice, pa na kule ne bi trebalo da ima ikakav efekat. Međutim, u ovom klipu jasno vidimo da se desila suprotna situacija.

  https://clips.twitch.tv/IntelligentSpunkyGullItsBoshyTime
  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

 • discord-widget-slika.jpg.a4153c7b72f93452189d4594db55f96e.jpg

×
×
 • Create New...